Waarom zou jij een steden trip moeten boeken? Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en hou je ervan om nieuwe plekken te ontdekken? Dan is een stedentrip ideaal. Een stedentrip voor een romantisch weekendje weg met je lover, gezellig een dagje met je moeder ergens naartoe, lang weekend met je vrienden, noem het maar op, er zijn genoeg redenen om een stedentrip te boeken. Hieronder wat meer informatie, waarom een stedentrip zo leuk en makkelijk is.

5 redenen voor een stedentrip

1.Als je in Europa woont, of Nederland, dan is het heel makkelijk en vaak ook goedkoop om in Europa een vlucht te boeken. Er is zoveel te zien in Europa, elk land is uniek en heeft zo zijn eigen cultuur. Dus waarom niet een weekendje boeken naar Nice? Of Londen? Of Griekenland? Er zijn genoeg mooie plaatsen waar jij je een weekend kan vermaken in Europa en ook buiten Europa trouwens.

stedentrip
Bezoek het mooie Nice in Frankrijk

2.Een stad in je eigen land bezoeken is dus ook hartstikke leuk om te doen. Ik heb gemerkt in de 20 jaren dat ik in Nederland heb gewoond, dat ik dus vrijwel bijna nergens ben geweest in mijn eigen land. Er zijn genoeg plekken in jou land waar je vast nog niet bent geweest en wat leuk is om te bezichtigen. Zoals kajakken door de grachten van Utrecht. Hoe leuk is dit?

stedentrip
kajakken in Utrecht

3.Een stedentrip maken omdat je dus niet een lange vakantie kan boeken is dus 1 van de redenen om een stedentrip te boeken. Zo heb je nog wel een lekker vakantie gevoel, zonder dat je hoeft te wachten tot jouw vakantie. Je hoeft geen vakantie dagen op te nemen en je kan dit gewoon in je vrije tijd doen. Dus why not?

4.Een stedentrip boeken is perfect om nieuwe culturen te ontdekken. De wereld is te mooi om niet te reizen. Van een stedentrip kun je zoveel leren. Niet alleen van de stad en van de cultuur waar je op dat moment bent, maar je leert ook van de mensen waarmee je samen op reis bent. Je hebt meer tijd voor elkaar, dus je leert elkaar ook beter kennen en bouwt zo een mooie band op met iemand.

stedentrip
een weekendje weg, waarom niet?

5. Zoals ik al eerder zei, een ticket hoeft niet duur te zijn, je hebt zo veel verschillende goedkope deals, of ga spontaan voor een last minute, goedkoop en avontuurlijk. Daar hou ik wel van, jij niet? Ook een hotel of een slaap plaats hoeft niet duur te zijn. Kijk eens op de site van Airbnb. Ben je nog niet bekend met Airbnb en wil jij je registreren? Dan kun je een korting krijgen op je eerste boeking. Check hier voor de korting. En geloof me, dit is goedkoper dan rechtstreeks bij een hotel boeken. Ook zijn er verschillende activiteiten die je kan vinden via Airbnb.

*Niet alleen bij Airbnb kun je leuke en voordelige verblijven regelen, ook via booking.com zijn er leuke plekjes beschikbaar. Als je via de zoekbox hieronder een verblijf boekt, dan krijg ik daar commissie over. Je betaalt niets extra’s, je hoeft niets extra’s te doen, maar ik krijg wel een bepaald bedrag uitbetaald waardoor ik mijn blog kan onderhouden om jou leuke informatie te geven. Dus Ik word hier zeker wel blij van, en kan dat absoluut waarderen.

Booking.com

Nieuwe culturen en steden ontdekken krijg je energie van. Maak een To-do-lijstje met alles wat je graag wilt doen en zien. Actieve ontspanning is ook goed voor lichaam een geest. Ik wilde dat ik wat meer stedentrips kon maken, en dat ga ik zeker doen in de toekomst, want waarom niet?

Voor nu woon ik op Bali en reis ik verschillende plekjes af in Bali, wat mij natuurlijk ook een heerlijk vakantie gevoel geeft.

Ik heb al een aantal verschillende steden bezocht en check hieronder voor mijn avonturen.

Wat te doen in New York?

4 daagse trip in Singapore

12 tips wat te doen in Nice

Krijg jij al zin om een weekendje weg te boeken? En waar gaan we heen in Europa? Heel nieuwsgierig naar jou volgende trip, laat het mij weten in een reactie hieronder. Safe travels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »