Waarom zou je voor een steden trip gaan? Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en hou je ervan om nieuwe plekken te ontdekken? Dan is een stedentrip ideaal. Een stedentrip voor een romantisch weekendje weg met je lover, gezellig een dagje met je moeder ergens naartoe, lang weekend met je vrienden, noem het maar op, er zijn genoeg redenen om een stedentrip te boeken.

Boek je trip!

1.Als je in Europa woont, of Nederland, dan is het heel makkelijk en vaak ook goedkoop om in Europa een vlucht te boeken. Er is zoveel te zien in Europa, elk land is uniek en heeft zo zijn eigen cultuur. Dus waarom niet een weekendje boeken naar Nice? Of London? of Griekenland? Er zijn genoeg mooie plaatsen waar jij je een weekend kan vermaken in Europa en ook buiten Europa trouwens.

Weekend in Nice, waarom niet?

2.Een stad in je eigen land bezoeken is dus ook hartstikke leuk om te doen, ik heb gemerkt in de 20 jaren dat ik in Nederland heb gewoond, dus vrijwel bijna nergens ben geweest in mijn eigen land. Er zijn genoeg plekken in jou land waar je vast nog niet bent geweest en wat leuk is om te bezichtigen.

Kayaken in Utrecht, waarom niet?

3.Een stedentrip maken omdat je dus niet een lange vakantie kan boeken is dus 1 van de redenen om een stedentrip te boeken. Zo heb je nog wel een lekker vakantie gevoel, zonder dat je hoeft te wachten tot jou vakantie. Je hoeft geen vakantie dagen op te nemen en je kan dit gewoon in je vrije tijd doen. Dus why not?

Waarom niet?

4.Een stedentrip boeken is perfect om nieuwe culturen te ontdekken. De wereld is te mooi om niet te reizen. Van een stedentrip kun je zoveel leren. Niet alleen van de stad en van de cultuur waar je op dat moment bent, maar je leert ook van de mensen waarmee je samen op reis bent. Je hebt meer tijd voor elkaar, dus je leert elkaar ook beter kennen en bouwt zo een mooie band op met iemand.

Romantisch weekendje in Malaga, waarom niet?

5. Zoals ik al eerder zei, een ticket hoeft niet duur te zijn, je hebt zo veel verschillende goedkope deals, of ga spontaan voor een last minute, goedkoop en avontuurlijk. Daar hou ik wel van, jij niet? Ook een hotel of een slaap plaats hoeft niet duur te zijn. Kijk eens op de site van Airbnb. Ben je nog niet bekend met Airbnb en wil jij je registreren? Dan kun je een korting krijgen op je eerste boeking. Check hier voor de korting. En geloof me, dit is goedkoper dan een hotel boeken.

Nieuwe culturen en steden ontdekken krijg je energie van. Maak een to do lijstje met alles wat je graag wilt doen en zien. Actieve ontspanning is ook goed voor lichaam een geest. Ik wou dat ik wat meer stedentrips kon maken en dat ga ik zeker doen in de toekomst, want waarom niet?

Voor nu woon ik op Bali en reis ik verschillende plekjes af in Bali, wat mij natuurlijk ook een heerlijk vakantie gevoel geeft.

Nusa Penida

Ik heb al een aantal verschillende steden bezocht en check hieronder voor mijn avonturen.

Wat te doen in New York?

4 daagse trip in Singapore

12 tips wat te doen in Nice

Krijg jij al zin om een weekendje weg te boeken? En waar gaan we heen in Europa? Heel nieuwsgierig naar jou volgende trip, laat het mij weten in een reactie. Safe travels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »