Kort verhaal over mij

Hallo dames en heren ik wil hier graag even wat over mijzelf vertellen. Mijn naam is dus Lesley en ik ben nu 32 jaar jong. De afgelopen 12 jaar woon ik niet meer in Nederland en heb ik veel gereisd.

Mijn avontuur begon toen ik 20 was en de beslissing had genomen om op Curaçao te gaan wonen. Eigenlijk voor een korte periode maar ik ben blijven “hangen” voor ongeveer 6 jaar. Daarna was ik klaar voor een nieuwe uitdaging en ben ik gaan solliciteren, om te gaan werken op een cruise ship. Geweldige tijden mee gemaakt, veel van de wereld gezien, veel geleerd, verliefd geworden en nu getrouwd met mijn man uit Indonesië. We wonen nu samen op Bali.

Ik heb 4 jaar op een cruise ship gewerkt, en ben tussendoor ook nog 3 maanden in Nice verbleven om frans (proberen) te leren.

Ik ben gaan bloggen omdat ik graag mijn verhalen en ervaringen wil delen met mensen die ook graag een nieuw avontuur willen aangaan, maar niet precies weten waar ze moeten begin. En hopelijk kan ik jou ook verder helpen met mijn tips om in het buitenland te gaan wonen en werken. Dus neem gerust contact met mij op als je vragen hebt over werken in het buitenland of werken op een cruise ship.

Verder hou ik heel erg van de natuur, vooral mooie stranden en palmbomen en een warm/tropisch klimaat. Ik hou van zwemmen, snorkelen, dansen, muziek luisteren, films kijken, feestjes, surfen, lekker uit eten gaan maar ook van koken. Ik beoefen dagelijks yoga en meditatie en ik hou van powerlifting. Let’s connect and share the love!

Translate »