Hey leuk dat je er bent!

Via instagram of via een andere link van de website Les-Adventures, ben je op deze pagina terecht gekomen en hieronder heb ik linkjes staan die je door verwijzen naar de minigids die je gratis kan downloaden met mijn favoriete accommodaties op Bali, naar de websites voor blog artikelen, boekingen, interview met Nederlanders op Bali en mijn leven op Bali.

Eerst even een vraag aan jou…

Shop jij weleens bij Bol.com? Zou jij het dan via de foto willen doen die hieronder staat? Als jij via de foto die hieronder staat een product aanschaft, dan krijg ik er een kleine commissie over betaald waar jij verder niets extra’s voor hoeft te betalen.

Het hoeft niet, maar je maakt mij er wel heel erg blij mee. Want dan kan ik deze website onderhouden, leuke content en waardevolle informatie met jullie blijven delen over Bali!

Klik op de foto hieronder om te shoppen bij Bol.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ook geld dit voor Booking.com. Ben je van plan om naar Bali te komen? Boek een accommodatie via de foto die ik hieronder deel(ook als je ergens in Nederland of in een ander deel van deze aardbol een accommodatie boekt😉).

Ik ontvang dan een kleine commissie als jij via deze specifieke link een verblijf boekt. Kost uiteraard niets extra’s voor jou. Maar ik ben het je wel erg dankbaar.

Klik op de foto hieronder om een verblijf te boeken bij Booking.com

Booking.com

Reisplan Bali

Accommodatie tip van de week

Download gratis accommodatie tips

Bali- Adventures blog

Dutchies in Bali

Mijn leven op Bali maandverslag

Mijn verhaal
Translate »