Hoe kan ik beginnen met solliciteren op een cruiseschip?

Heb jij de droom om te gaan werken op een cruiseschip? Wil je de wereld rondreizen en geld verdienen? Maar weet je niet waar je moet beginnen of waar jij het beste je sollicitatie brief naartoe kunt sturen? In dit e-book help ik je op weg met solliciteren, waar moet je rekening mee houden en wat moet je allemaal geregeld hebben als je eenmaal bent aangenomen. Plus je krijgt extra informatie als jij eenmaal bent aangenomen aan boord. Hoe is het leven aan boord? Wat komt er verder bij kijken? Krijg jij begeleiding? Kan ik van boord? Etc. Dit is een geweldige kans om de wereld rond te reizen en ook nog eens geld te verdienen.

Het kan best wel lastig zijn wanneer je net begint met solliciteren voor een cruiseschip. Dit heb ik uit eigen ervaring mee gemaakt en als ik een e-book zoals dit zou hebben gevonden dan werd het proces van solliciteren een stuk makkelijker voor me.

Dit e-book helpt jou met solliciteren, maar geeft je ook meer info als jij eenmaal bent aangenomen.

Er is namelijk zoveel informatie wat je allemaal in 1 keer binnen krijgt. Met dit e-book help ik jou alvast met de voorbereidingen.

Wil jij dit e-book door lezen en direct beginnen met solliciteren? Stuur me via hier een berichtje op FB, of stuur een email naar adventuresles@gmail.com

“You must go on adventures to know where you belong”

Waar gaan we het dan over hebben? Alles wat jij moet weten voordat je begint met solliciteren of met werken op een cruiseschip worden in dit e-book behandeld. Zijn er meerdere vragen die niet in het e-book staan dan mag je altijd contact opnemen met me.

Maar hoe gaat het dan verder? Jij bent aangenomen om te gaan werken op een cruiseschip! Hoe gaat het als je eenmaal aan boord bent? Krijg je hulp? Trainingen? Hoe zit het met internet? Moet ik eten en drinken betalen? Al deze informatie kun jij vinden in mijn gratis e-book. ” Het leven aan boord”

Leven op een cruiseschip

Dit e-book is een vervolg van het e-book “solliciteren op een cruiseschip”, als jij dus aan boord komt. Wat gebeurt er dan? Hoe is het leven aan boord? Ik ga je precies uitleggen hoe dat werkt. Hoe werkt dat bijvoorbeeld met je uniform? Krijg je eten en drinken aan boord? Kan ik bellen naar vrienden en familie? Met dit e-book krijg je al deze informatie.

Ben jij gewoon nieuwsgierig hoe het leven op een cruiseschip is, maar wil je niet werken op een cruiseschip? Dan kun je dit e-book uiteraard ook downloaden. Misschien vind je het wel leuk om te lezen hoe het precies werkt op een cruiseschip.

Een kijkje achter de schermen aan boord. Hoe gaat dat nu eigenlijk precies? Wanneer je dat grote schip binnen komt. Ik leg je hier stap voor stap uit wat er gebeurd als jij binnen op het schip komt.

Download het e-book hier gratis!!!

Geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.