motorbike tour in Bali-4 pit stops

Op deze pagina vind je blogs over Bali die ik heb geschreven voor andere websites dan Les-Adventures. Tot nu is alleen wereldreizigers.nl en kaatkeepsgoing.nl waarvoor ik blogs heb geschreven. Ik sta ervoor open om voor andere websites een artikel te schrijven over Bali. Neem contact op, en het lijkt me erg leuk om samen te werken.

In het begin van 2021 heb ik een blog geschreven over de huidige situatie op Bali tijdens de corona. Dit artikel heb ik uit mijn eigen ervaring geschreven. Op dit moment is er niet heel veel veranderd. Het is nog steeds niet toegankelijk voor buitenlandse toeristen. Alleen met een business visum kun je naar Bali komen en je moet gevaccineerd zijn. Restaurantjes, sportscholen, kappers, publieke ruimtes zijn wel geopend.

*Klik op de foto om het artikel te lezen

Bali

In dit artikel schrijf ik over mijn favoriete plekjes voor de zonsondergang. Misschien weet jij nog wel meerdere plekjes? Laat jij het me dan weten? Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken.

*Klik op de foto om het artikel te lezen

Bali

Zoek je nog een goed en lekker restaurant op Bali? Misschien kun je er 1 vinden in dit artikel met de 10 keer lekkerste restaurants op Bali!

Bali

Ik ben geïnterviewd over het wonen op Bali. Benieuwd naar mijn emigratie verhaal? Klik op de foto om het artikel te lezen.

Wonen op Bali

Translate »