afgelopen zondag ben ik wezen kamperen voor de allereerste keer op Bali, en mijn ervaring was echt super gaaf. Dus ik heb besloten om er over te schrijven en jullie te informeren over deze unieke ervaring. Kamperen op Bali is namelijk echt iets wat je moet gedaan hebben(als je van kamperen houd natuurlijk) Ik ben wakker geworden in de natuur met een prachtig uitzicht. Ik ga zeker meerdere trips maken en wie weet kom jij wel een keer mee kamperen met ons. 

Wil jij deze camping tour met Bali-Adventures ervaren? Dan leg ik je hier uit wat er op de planning staat. Ga jij liever alleen? Dan is deze informatie ook erg waardevol en weet jij waar jij je spullen kan huren en welke route je kan nemen naar de plek waar jij kunt gaan kamperen. 

Waar gaan we het over hebben in deze blog?

  • Waar kun jij je camping spullen huren?
  • Waar ga je overnachten?
  • Welke plekken kun je onderweg bezoeken?

Als er verdere vragen zijn, dan mag je alijd contact opnemen met me, of laat je vraag achter onder deze blog.

Waar kun jij je camping spullen huren en wat zijn de kosten?

Wij hebben de tenten gehuurd via het bedrijf: Tenthood
In de foto’s hieronder staan de prijzen voor de camping spullen. Deze kosten zijn per nacht.

Alle spullen die haal jij zelf op bij het bedrijf, en je brengt de spullen ook weer terug. Ga jij samen met ons (Bali-Adventures) kamperen dan word dit allemaal geregeld voor je. Wij zorgen er dan voor dat alles opgehaald word en netjes weer word terug gebracht. Na een camping trip ga je liever direct terug naar je verblijf plek(uit eigen ervaring) en hoe fijn is het dan, dat het geregeld voor je word dat alle spullen door iemand word terug gebracht. 

De route naar Kintamani

Wij zullen rijden via een prachtige route door de natuur zodat je onderweg al volop kan genieten van deze mooie, unieke ervaring. Onderweg zullen wij een paar pitstops maken om foto’s te maken, onze benen te strekken en om wat te drinken. Het duurt ongeveer 1 uur en 3 kwartier om bij de plek aan te komen(vanaf Canggu). Maar met de pitstops zal dit misschien 2 en een half uur duren.

Eenmaal aangekomen op de plek waar wij gaan kamperen, zullen we de tent opzetten en genieten van het uitzicht en een camping maaltijd. We zitten heerlijk bij het kampvuur en we zijn 1 met de natuur. 

Als je met Bali-Adventures deze unieke ervaring boekt, dan zul jij begeleid worden naar de plek. Maar ga jij liever zelf? Klik op de link hieronder om deze plek te vinden op Google maps.

Pinggan Sunrise Spot

De volgende ochtend staan we op tijd op om de zonsopgang te bekijken en te genieten van een ontbijt met een kopje koffie of thee en uiteraard met een geweldig uitzicht. Hoe mooi is dit? Bekijk de fotos hieronder hoe wij dit hebben ervaren. 

Na het ontbijt zullen wij direct onze spullen gaan inpakken om direct verder te gaan naar de volgende stop.

Cafe Del Montana

We rijden richting een prachtig cafe waar we genieten van een drankje. Op deze plek kun je natuurlijk weer genieten van een mooi uitzicht en vergeet vooral geen foto’s te maken van deze te leuke plek met uitzicht op de vulkaan. 

Wil je meer informatie over de plek en de openingstijden, klik hier.

Secret watefall

En dit plekje is zo bijzonder omdat hier weinig toeristen vanaf weten. Na een nacht kamperen en niet gedoucht te hebben is het heerlijk om een duik te nemen in deze rivier en te zwemmen bij de waterval(water is wel koud). Echt een fijne plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Het mooiste is dat je echt tussen de rijstvelden zit. Dit is zeker het hoogtepunt van het hele kamperen op Bali naar mijn mening. En er is zelfs een mogelijkheid om nog een nacht te kamperen op deze plek tussen de rijstvelden als je er geen genoeg van kunt krijgen. Alles is bespreekbaar

Neem contact op als wij dit onvergetelijk avontuur voor jou en je vrienden kunnen organiseren. Je kunt contact opnemen via email, Facebook of Instagram.

Wil je nu meer over mijn Bali avonturen lezen? Klik dan hier.

Wat ik ook wel leuk vind om te weten of jij een avontuurlijk persoon bent? Hou jij wel van kamperen in het wild? Of ben je toch liever van de luxe strandtentjes en mooie villa’s? Laat het me weten in de reacties, en als je avontuurlijk bent, dan hoop ik je snel een keer te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »