Zoveel leuke avonturen heb ik weer mogen mee maken deze maand april! Als je mij volgt op Instagram dan zul je wel gezien hebben welke avonturen en activiteiten ik heb ondernomen. In deze blog over mijn leven op Bali een kleine samenvatting wat er afgelopen maand is gebeurd.

Ook lees je extra tips over waar ik heb overnacht en die ik jou ook aanraad. Plus super gave activiteiten die jij zou kunnen doen als je op vakantie komt naar Bali.

Ik ben trouwens ook bezig met een Bali avonturen gids met onwijs veel informatie met ervaringen, activiteiten, accommodaties, avonturen en plekjes waar je lekker lokaal kan eten. Ik wil deze uit brengen op 31 mei. Of ik dat ga halen weet ik eigenlijk niet haha. Ik ga mijn best doen om jullie zo snel mogelijk te voorzien met een unieke avonturen gids met al mijn favoriete activiteiten, accommodaties en ervaringen op Bali.

Mijn leven op Bali

Een korte samenvatting wat er is gebeurd in mijn leven op Bali. De beslissing die ik en mijn man hebben genomen 2 jaar terug om te gaan wonen op Bali is 1 van de beste keuzes die we hebben gemaakt. Mijn man is geboren in Bogor(uurtje van Jakarta) en wij zijn getrouwd sinds 20 februari 2020. Het gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn in paradijs. En dat mag je ook gerust weten. Wij hebben onze ruzies ook, wij maken dingen mee die we liever niet mee maken. En ja soms hebben we ook onze financiële struggles. Maar dat hoort bij het leven.

Wij staan over het algemeen positief in het leven en we willen het beste uit ons Bali leven halen. Mijn man werkt in een restaurant, Penny Lane(waar je zeker een keer heen moet gaan voor een drankje en wat te eten) en als hij vrij is dan kunnen we samen leuke dingen ondernemen.

Ik ga je dus vertellen wat en waar wij zijn geweest op Bali, maar ik begin met de blogs die ik heb geschreven aan het begin van de maand april.

Aruba & Bonaire

Begin van deze maand heb ik veel informatie gedeeld over Aruba. Ik ben er met het schip van de Holland America Line geweest toen ik er werkte. Ik werkte als serveerster en in mijn vrije tijd kon ik de mooie (ei)landen ontdekken. Zo dus ook Aruba en Bonaire. Aruba is een prachtig eilandje, en op de pagina
werken op een cruiseschip” heb ik al mijn ervaringen gedeeld over Aruba. En ik heb ook een artikel gedeeld met de 5 activiteiten die je op Aruba kan doen.

Bonaire is ook een geweldige plek om je vakantie te vieren, en heel erg fijn om er heen te cruisen. Ik geef verschillende tips in mijn blog “wat is er te doen op Bonaire” over beach clubs, mijn favoriete plek en activiteiten die super gaaf zijn om te doen als je op een cruiseschip werkt, vakantie viert op een cruiseschip of ook als je gewoon met het vliegtuig naar Bonaire komt.

Kindvriendelijke hotels op Bali

Ik schrijf niet alleen blogs voor mijn website. Maar ik schrijf ook voor Reisjager.nl, een blog waar je heel veel informatie kan vinden over leuke accommodaties. In Nederland, Spanje, Turkije, maar nu dus ook in Bali. Vooral erg handig als je met kinderen komt. Ik geef mijn accommodatie tips in de blogs die ik schrijf en ook bezoek ik deze accommodaties zelf om te zien of het er netjes uitziet, wat er aanwezig is en of het geschikt is voor families. Klik via de link hier “kindvriendelijke hotels op Bali” om te lezen over mijn tips!

Er komen nog veel meer leuke accommodatie tips aan, maar heb jij een hotel of resort in gedachten waar jij zou willen overnachten en wil je dat ik deze eens voor jou bezoek? Stuur me een e-mail via adventuresles@gmail.com en laat mij weten welke accommodatie ik voor jou eens in het echt kan bekijken.

Super tip

12, 13 en 14 April zijn wij op avontuur gegaan met Bali Campers. Een campervan die we hebben gehuurd en daarmee zijn we Bali gaan ontdekken. Echt een unieke en speciale ervaring. Ik heb er al veel over gedeeld in de stories van het instagram account Bali-Adventures en meerdere informatie komt te staan in de Bali avonturen gids. Kom je op Bali, dan is dit echt een aanrader. We zijn op zulke mooie plekken geweest op Bali.

Mijn leven op Bali

We hebben authentieke dorpjes gezien, mooie watervallen, strandjes, bergen, zonsopkomst en ondergang gezien in Amed. Echt een ervaring die je absoluut moet mee maken als je op Bali bent of komt. Misschien is kamperen niets voor jou, dat kan. Dan is deze super tip niet voor jou haha.

Ik kan je wel een artikel met hotel tips aanraden als je richting Amed gaat. Want dit is een prachtige plek op Bali die je ook niet mag missen tijdens je vakantie trip op Bali. Helder blauw water en prachtige stranden vind je in Amed. Hou je van snorkelen en duiken? Of gewoon van lekker chill op een bedje liggen bij het strand? Breng dan een bezoek aan Amed.

Ubud hotel tip

Voor een blog dat ik schrijf, ben ik op onderzoek gegaan in Ubud. Ik en mijn man hebben een heel fijn hotel geboekt via Airbnb. Voor ons is het altijd belangrijk dat honden zijn toegestaan. Wij gaan liever samen met MJ(Mary Jane, onze hond). Ook hebben we een budget en dit hotel paste perfect bij ons.

Het hotel Artini Dijiwa is op 1 minuut lopen van het centrum. De hotelkamer is groot,netjes en heeft een mooie badkamer. Er is ook een tv(kijken wij nooit), koffie, thee, waterkoker en er is een koelkastje aanwezig. Het personeel is echt super vriendelijk en professioneel, maar mijn favoriet is toch wel de natuur en het uitzicht van onze hotelkamer. Plus het zwembad is echt groot en ze hebben een bar bij het zwembad, echt ideaal. Kind vriendelijk is het zeker, en ook diervriendelijk. Klik hier voor de prijzen.

Mijn leven op Bali

Niet heb ik alleen genoten van het hotel in Ubud, ik ben ook druk bezig geweest om andere villa’s te bekijken voor de website Reisjager.nl, daar heb ik het al eerder in deze blog over gehad. En ik ben hard aan het werk gegaan voor de Bali avonturen gids.

Al mijn favoriete tips in 1 gids met 5 ervaringen, 5 activiteiten, 5 avonturen, 5 unieke accommodaties, en 5 plekken waar je lokaal kan eten. Ik kan niet wachten om dit met jullie te delen. Maar voor nu ga ik genieten van het proces van het maken van de gids.

De afgelopen maand april ben ik daar dus ook super druk mee geweest. Mijn dagelijkse leven zag er ongeveer zo uit: Opstaan, wandelen met MJ, ochtend routine, werken aan de Bali gids, extra taken die ik uitvoer voor mijn website en social media, werken in loondienst, slapen. En tussendoor eten koken haha. Niet veel bijzonders he? Het geluk wat ik heb, en waar ik ontzettend dankbaar voor ben is dat ik een zwembad voor mijn deur heb waar ik in kan springen. En een prachtig uitzicht over de rijstvelden waar ik zo af en toe in kan weg dromen.

Niet verkeerd toch? Over het algemeen hebben we een goede maand gehad. Het enige ding wat gebeurd is waar ik niet blij mee ben is de tandarts. Ik had zo’n pijn in mijn tanden. Ik moest wel gaan. Ik wacht altijd tot het laatste moment met dit soort dingen.

Het viel uiteindelijk wel mee met de pijn bij de tandarts. Ze adviseerde mij om mijn verstandkies eruit te laten halen aan de rechterkant. Oké goed doen we dan maar. Ik geef liever mijn geld niet uit aan dit soort dingen. Maar het is voor mijn gezondheid. En met pijn rond lopen doe ik liever ook niet. Dan maar mijn spaarrekening aanbreken. Als je op Bali bent of komt en je hebt last van je tanden, ik ben bij hydro medical geweest. Daar zijn ze super vriendelijk en behulpzaam.

Ik hoop dat je het leuk vind om meer te weten over mijn leven op Bali, en als je vragen hebt. Laat het me gerust weten en misschien kan ik je verder helpen.

Liefs, Lesley

1 COMMENT

  1. Wat gezellig, ben blij dat je het leuk hebt, en dat ik het allemaal kan lezen.
    😘😘😘❤️❤️❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »