Stel je voor, je bent 1 dag in Key West, en je kan maar 1 avontuurlijk activiteit uitvoeren, welke zou jij kiezen? Zou je gaan voor jetskiën of voor parasailen? Ik heb het geluk gehad dat ik meerdere keren in Key West ben geweest met het cruise schip van de Holland America Line. Dus ik heb beide activiteiten kunnen uitvoeren, en ik ga ze nu aan jou vertellen wat mijn beste ervaring is geweest en wat ik jou zou aanraden.

Voordat ik begin met dit avontuur ga ik een beetje uitleg geven over Key West. Deze plaats is gelegen in de Amerikaanse staat Florida. Als je hier bent mag je het niet missen om de originele Key Lime Pie te proberen. Wil je weten waar je de beste Key Lime kan proeven in Key West? Klink op de link die hieronder staat vermeld.

13 beste plaatsen voor Key Lime Pie in de Florida Keys

Ook is Key West super leuk om te gaan shoppen, ze hebben leuke winkeltjes en de straten zijn mooi en schoon.

Ik heb opgezocht wat de beste activiteiten zijn om te doen in Key West. 1 van die top activiteiten waarom Key West zo populair is, is dat je een mooie zonsondergang kan bekijken vanaf Mallory Square, een plaza die je kan vinden in het historische gedeelte van Key West. Een zonsondergang bekijken is mooi, maar niet echt super avontuurlijk. Dus laten we eindelijk beginnen aan het avontuur. Let’s go!

Jetski huren in Key West

Jetskien in Key West

Dit was niet mijn allereerste keer op een Jetski, maar wel de engste ervaring die ik had op een jetski. We gingen zo hard, ik was echt wel bang dat ik ervan af zou vliegen. We volgden onze tour guide, en hij was verbaasd dat wij hem konden bijhouden.

Mijn cruise vrienden en ik gingen naar Hyatt Centric Resort waar wij eerst een test moesten afleggen, voordat wij een jetski mochten huren en rijden. Het is verplicht in de staat van Florida om een veiligheid test af te leggen voordat je op een jetski mag rijden.

Activiteiten in Key West

Wij hebben toen $120 betaald om een uur te kunnen rijden op een jetski. Het was een mooie tour en we begonnen bij de golf van Mexico, daar hebben wij verschillende bezienswaardigheden gezien zoals, Navy seal training center en het Nationaal marine zeereservaat.

Jetskien in Key West

Hier een foto op de jetski, wil je liever de video bekijken? Check dan even mijn Instagram.

Over het algemeen was dit een super lekkere adrenaline kick om op een jetski te rijden. Na ons avontuur, hebben we heerlijk een biertje gedronken en relaxed in een hangmat gelegen.

Activiteiten in Key West

Parasailing in Key West

Dit was 1 van mijn beste ervaringen die ik ooit heb mee gemaakt, zo spannend en een echte adrenaline kick. Ik heb alleen maar geschreeuwd en gelachen.

Parasailen in Key West

Dit was natuurlijk een spontane actie van mij en mijn vriendin en gelukkig konden we terecht bij een organisatie genaamd Fury Hele leuke mensen en er werd een goede en leuke uitleg gegeven. Ik was wel een beetje bang en zenuwachtig, maar het was het allemaal waard.

Parasailen in Key West

Je gaat met een groepje van ongeveer 8 mensen in een boot, en om de beurt krijgt je de kans om te gaan parasailen. Je gaat per 2 parasailen. Dit koste ons $70 per persoon en het heeft in totaal 1 uur geduurd.

Parasailen in Key West

Hier zie je een aantal foto’s, maar we hebben natuurlijk ook een filmpje gemaakt, bekijk hier het filmpje parasailen, jetskiën in Key West.

Oke, als ik een keuze moest maken, zou ik zeker voor parasailen gaan, je hebt een mooi uitzicht en ik heb veel meer lol gehad dan als ik ga jetskiën. Geloof me, jetskiën is gaaf hoor, maar ik denk dat parasailen meer voor iedereen kan zijn ( tenzij je hoogtevrees hebt ) dan jetskiën. Dat is toch wat heftiger en ook best wel zwaar.

Waar zou jij voor gaan? Parasailen of jetskiën? Let me know in een bericht hieronder.

Zou jij ook graag willen cruisen? Maar weet je niet hoe duur het is? En ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Veel cruise plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »