In de Bali Avonturen gids staan de activiteiten en ervaringen die jij echt wilt doen wanneer jij iets anders wilt dan de standaard tips die altijd al worden benoemd.

Ik zeg het al wel vaker, er is niets mis mee, met de populairste activiteiten en plaatsen op Bali die wel 100 keer worden vernoemd op het internet. Het is oké, dat je naar de bekende hotspots gaat. Dat hoort er ook bij, en ook al zijn ze toeristisch, het blijven mooie plekken om te bezoeken.

Maar, ik snap dat niet iedereen wilt schommelen in de jungle voor de mooiste foto’s of dat je een uur in de rij moet wachten voor een foto bij 1 van de prachtige watervallen in Ubud.

Dat is ook niet mijn ding. Die bezoek ik zelf ook niet graag en ik doe zelf ook andere soort activiteiten. Ik ga graag naar plekjes toe waar niet veel toeristen komen. Ik doe graag activiteiten die met het echte Bali te maken hebben. Ik bezoek tempels, waar niet een hoopje toeristen voor staat om een foto te maken en ik vind het geweldig om met de Balinezen in een dorpje te koken, te zien hoe er word geleefd en waar ze aan werken.

Er zijn veel plekjes op Bali, die nog niet zo bekend zijn, waar geen massa toeristen zijn. Die plekken vermeld ik in de gids. Prachtige watervallen, natuur en bijzondere slaap plekken op Bali.

Bali Adventure Guide

Ben jij op zoek naar….

Unieke ervaringen, actieve activiteiten, typische Balinese activiteiten en bijzondere slaap plekken op Bali? Dan is dit de gids voor jou!

En niet alleen staan er tips in waar je naartoe kunt gaan en wat je kan doen, er staat ook een 2 weekse route uitgestippeld. De 2 weekse route heeft 2 mogelijkheden. 1 optie is meer groen en watervallen. En optie 2 is meer zon, zee, strand. Als je dus langer dan 2 weken blijft, dan kun je deze combineren.

Reisplan

Heb je persoonlijke hulp nodig bij het plannen van je reis? Ik kijk graag met je mee. Ik weet hoe je het beste kan reizen wanneer je op Bali bent. En ik ga voor jou een route maken, zodat je niets hoeft te missen van de leuke plekjes op Bali.

Wat ga ik voor je doen?

We maken een kennismaking gesprek. Ik vind het erg belangrijk dat wij een leuke klik hebben en dat ik weet wat je wensen zijn. Op deze manier kan ik het beste voor jou de mooiste route in elkaar zetten.

Na het kennis makings gesprek ga ik voor jou de route uitstippelen. Als de route is goed gekeurd, zal ik beginnen met de accommodaties. Ik geef je 4 tot 5 opties voor de accommodaties op de verschillende plekken waar jij wilt verblijven. Als dit is besproken, zal ik voor je gaan uitzoeken welke activiteiten het beste bij je passen en die jij graag wilt doen.

Er zijn 3 mogelijkheden.

1. Ik stuur je een document op met:

  • De route
  • Accommodaties
  • Activiteiten
  • Restaurants
  • Tips

Jij kan dan zelf de accommodaties en activiteiten boeken. Ik plaats in het document de linkjes, zodat jij er direct naartoe kunt om de accommodatie of activiteit te bekijken of eventueel te boeken.

2. Een andere mogelijkheid is dat ik jou een document toe stuur met alleen de accommodaties, alleen de activiteiten tips of alleen de restaurant tips.

3. Voor de derde optie, plan en boek ik de hele reis voor jou, van begin tot eind zodat jij er geen omkijken naar hebt. Alles gaat in overleg uiteraard. We maken duidelijke afspraken. Deze optie is van toepassing, als je het echt te druk hebt en geen tijd of zin hebt, om alles zelf te moeten regelen en uitzoeken. Ik zorg dat alles uit jouw handen word genomen, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van je Bali vakantie.

Wat ik voor jou doe?

  • Ik plan de route
  • Ik maak een voorstel van accommodaties die ik voor jou ga boeken
  • Ik overleg de activiteiten met jou en die boek ik voor jou.
  • Ik maak een lijstje met restaurants van de plekken waar jij verblijft
  • Ik geef je extra handige tips voor op Bali, zoals bijvoorbeeld waar je moet zijn als je naar de tandarts moet of welke pillen je het beste kan kopen tegen een Bali belly.

Sit back and relax, I got you!!! Hoe fijn is het als iemand die op Bali woont, alles voor je kan regelen, boeken en uitzoeken om jouw vakantie geweldig te maken.

Plan een gesprek in via adventuresles@gmail.com via 1 van de social media kanalen of bekijk hier de kalender om een afspraak in te plannen.

Reis plan Bali

Wie gaat jou helpen?

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je ook weet wie jouw gaat helpen met je reisplan op Bali. Ik ben Lesley, en ik woon nu 3 jaar op Bali samen met mijn Indonesische man (uit Bogor). En door dat wij aardig wat Balinezen kennen die in de “onbekende” dorpjes wonen kunnen wij jullie deze leuke tips door geven.

De mooie (ongekende) plekjes heb ik dus niet zelf ontdekt, vaak zijn dit de plekken die vrienden van ons hebben door gegeven of omdat wij samen met hun deze plekken hebben bezocht.

Ben je nieuwsgierig wie jou precies gaat helpen? Klik hier om meer te lezen over wie ik ben.

Wie weet spreek ik je snel, en bespreken we jou reis naar Bali!

Translate »