Valentijnsdag is een dag dat geliefden extra aandacht aan elkaar geven. Zo ver wat ik altijd heb geleerd, is dat je op Valentijnsdag een persoon waar je een oogje op hebt, een anonieme kaart stuurt, of iets van een roos of een cadeautje. Maar deze speciale liefdes dag, word nu ook gebruikt om extra tijd en aandacht aan je geliefde te geven. Dat kan aan je partner zijn, maar bijvoorbeeld ook aan je broer, zus, moeder, vader, vriendin, vriend etc.

Deze dag is uitgegroeid tot een commercieel doeleinde. Het begon in de Verengde Staten, en is overgewaaid naar Nederland en ook een hoop andere landen natuurlijk. Naar mijn mening is daarom Valentijnsdag (14-02) ook niet per se een dag dat gevierd moet worden. Of tenminste, niet op die datum.

Mijn man en ik heb besloten om Valentijnsdag al wat eerder te vieren en toch onze tijd samen goed te besteden. Nu valt 14-02 ook op een zondag waardoor wij allebei geen tijd hebben om samen deze dag te vieren. Dus echt veel maakt het niet uit wanneer je deze dag viert. Maar ik wil je wel even laten zien wat voor een leuke activiteiten je kan gaan ondernemen op deze dag.

Ik ga je eerst even een voorbeeld geven hoe ik “Valentijnsdag” heb gevierd en misschien krijg je een leuk idee wat je eventueel ook zou kunnen doen op Valentijnsdag.

Mijn Valentijnsdag in Bali

Ik heb het geluk dat ik op Bali woon, en dat de villa’s op Bali niet al te prijzig zijn. Dus daarom hebben mijn man en ik voor onze Valentijnsdag een heerlijke privé villa geboekt.

In deze villa verbleven wij!

Super simpel, maar wel heerlijk om even weg te zijn van huis en de omgeving wat je gewend bent te ontsnappen. Hier kunnen we even lekker bijkomen, en alle aandacht aan elkaar geven. Wij hebben besloten om de villa niet te verlaten en volop te genieten. Wat hebben wij zoal gedaan?

 • Samen koken
 • lunchen in de villa
 • Kletsen over van alles en nog wat
 • Sushi bestellen
 • Film kijken
 • zwemmen
 • Tijd aan elkaar besteden (Vul zelf maar in)
Je kan deze villa vinden in Airbnb/ Canggu Wooden Green Paraside

Ok, heb je een laag budget? Of wil je gewoon niet veel geld uit geven aan eten bestellen? Waarom niet een villa of een appartementje boeken met een keuken? Via Airbnb heb je zoveel leuke mogelijkheden om leuke appartementjes te boeken. En de prijzen zijn echt goed te doen voor een Airbnb. Kijk zelf maar eens.

*Klik hier om te registreren voor Airbnb en ontvang meteen een korting op je verblijf.

Je kan dus lekker gezellig samen met je partner, jullie eigen maaltijd gaan koken. Scheelt geld en is ook nog eens leuke bezigheid.

Wij hebben dus wel sushi besteld, maar je kan ook eenvoudig sushi zelf maken. Je hebt verschillende sushi rol kits die je op het internet kan bestellen.

Deze heb ik zelf en ik ga dit zeker nog wel een keer doen, want ik zit er al heel lang over na te denken, maar ik ben er elke keer te lui voor. Klik op deze link als je deze super handige sushi kit rol wilt bestellen

Lekker film kijken en samen sushi eten, ja dat is onze favoriete bezigheid. Op Valentijnsdag, moet je ook lekker samen dingen doen waar je allebei blij en gelukkig van word.

Valentijnsdag activiteiten

Je kan elkaar natuurlijk een mooi cadeau geven, maar zelf ben ik hier niet zo’n fan van. Ik hou ervan om samen activiteiten te ondernemen. Een bosje bloemen, een kaartje of chocolade hoeft niet van mij.

Geef je toch liever een cadeau? Klik hier voor een aantal super leuke ideeën wat je kan geven voor Valentijnsdag.

Of klik hieronder op de foto om te kijken welke promo’s en acties er zijn voor Valentijnsdag.

Hieronder nog een aantal tips die jij eventueel met je lover zou kunnen doen op Valentijnsdag. Want ook al zit je in lockdown er zijn zoveel mogelijkheden die je nog kan doen.

 • Lekker netflixen de hele dag (met heel veel snacks)
 • Cocktails maken en drinken natuurlijk. En als je dit gaat doen mag je natuurlijk de shakers niet missen. Bestel hier een set professionele shakers.
 • Geef elkaar een heerlijke massage. Koop een lekkere massageolie, en het verwennen kan beginnen.
 • Via Instagram heb ik een super leuk boek gevonden voor koppels, trouwens niet alleen voor koppels, maar ook voor familie en vrienden. Er zijn verschillende uitdagingen en opdrachten die je samen kan doen vanuit dit boek. Bekijk hun Instagram
 • Zoals ik al eerder heb benoemd, samen koken is ook echt een leuke activiteit om te doen. Maar je kan je partner ook verrassen met een etentje, of een ontbijtje op bed.
 • Maar natuurlijk als je het groots wilt aanpakken, dan is een weekendje weg echt niet verkeerd. Ik had je al eerder een link door gegeven van Airbnb, want daar heb ik zelf de beste prijzen en de goedkoopste prijzen gezien, maar kijk ook eens bij Booking.com

Zo nu heb ik jullie een aantal tips gegeven over de activiteiten die je kan ondernemen op Valentijnsdag, maar ook mijn eigen Valentijnsdag heb ik onthuld. Hoop dat je het leuk vond om deze blog te lezen en laat een leuke reactie achter onderaan deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »