Altijd al gedroomd om de wereld rond te reizen en er betaald voor te krijgen? Hieronder verwijs ik je door naar de mogelijkheden om te werken op een cruiseschip. Je kunt er verschillende blogs over lezen, en ook heb ik een e-book geschreven met tips, advies en contacten waar jij je cv en motivatie brief naartoe kan sturen!

Maar er is meer…

Ik heb 6 jaar op Curaçao gewoond en gewerkt. Ik deel daar verhalen, advies en tips over. Ook kun je meer lezen over mijn avonturen op Bali en verschillende stedentrips waar ik ben geweest! Veel lees plezier.

Eerst even een vraag aan jou…

Shop jij weleens bij Bol.com? Zou jij het dan via de foto willen doen die hieronder staat? Als jij via de foto die hieronder staat een product aanschaft, dan krijg ik er een kleine commissie over betaald waar jij verder niets extra’s voor hoeft te betalen. Het hoeft niet, maar je maakt mij er erg blij mee. Want dat betekent dat ik deze website kan onderhouden, leuke content en waardevolle informatie met jullie kan blijven delen.

Klik op de foto hieronder om te shoppen bij Bol.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ook geld dit voor Booking.com. Ben je van plan om een hotel te boeken? Boek een accommodatie via de foto die ik hieronder deel. Ik ontvang een kleine commissie als jij via deze specifieke link een verblijf boekt. Kost uiteraard niets extra’s voor jou. Maar ik doe wel ff een happy dance!

Klik op de foto hieronder om een verblijf te boeken bij Booking.com

Booking.com

Solliciteren Cruiseschip

Gratis e-book Cruiseschip

Blog – Werken op een cruiseschip

Interview Crewmember

Cruisebestemmingen+prijzen

Blog Cruise bestemmingen

Bali Adventures

About me

Translate »